Isparta’da Cami-aile Buluşması Gerçekleştirildi

Isparta'da Cami-aile Buluşması Gerçekleştirildi

cami-aile buluşması gerçekleştirildi

05 Ekim 2022 - 14:55

Cami-Aile Buluşması Gerçekleştirildi

 

Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Isparta Müftülüğü tarafından Cami-Aile Buluşması tertip edildi.

 

04 Ekim Salı günü Bilal-i Habeşi Camii’nde gerçekleştirilen buluşmaya İl Müftüsü Yardımcıları, Şube Müdürleri, manevi danışmanlar, din görevlileri ve aileler katıldı.

 

Yatsı namazından önce İl Müftü Yardımcısı Seyit Böğet’in hadis-i şerif okumalarıyla başlayan buluşmada kılınan yatsı namazının ardından aşr-ı şerif ve meâli okundu. Veladet-i Nebi münasebetiyle okunan ilahi ve kasidelerin sonra konuşan İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu sohbetinde şunları söyledi: “Camilerin ilk imamı Hz. Peygamber’dir. Alimler ve din görevlileri peygamberlerin varisleridir. Camiler yeryüzünün en kutsal mekanlarıdır” ifadelerini kullandı. Müftü Yardımcısı Taş, buluşmaya katılanlara teşekkür ederek haftalarını ve yaklaşan Mevlid kandillerini tebrik etti.

 

Yapılan dua ve ikramların ardından program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri