Isparta’da Cami-okul Elele Projesi Başladı

cami-okul elele projesi başladı

15 Eylül 2022 - 14:55

Cami-Okul Elele Projesi Başladı

Isparta Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürlüğü projelerinden Cami-Okul Elele Projesi yeni eğitim öğretim döneminde yeniden hayata geçirildi.

Isparta Anadolu İmam Hatip Lisesi 9’uncu sınıfa başlayan öğrenciler oryantasyon eğitimi kapsamında Hacı Ali Gökgöz Camiine ziyarete gelerek cami ve bölümleri hakkında bilgiler aldılar.

14 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen faaliyette konuşan Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, öğrencilere selamlaşma, besmele çekme, Allah’a hamdetme ve cemaatle namaz kılma konusunda bilgi verdikten sonra kıblenin tahvili olayını anlattı ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğrencilere dua etti.

Soru ve cevap faslından sonra öğrencilere yapılan ikramla birlikte program sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı