Isparta’da Eğitim öğretim Haftasında Müftülükten Okullara...

Isparta'da Eğitim öğretim Haftasında Müftülükten Okullara Ziyaret

eğitim öğretim haftasında müftülükten okullara ziyaret

17 Eylül 2022 - 14:55

Eğitim Öğretim Haftasında Müftülükten Okullara Ziyaret

Isparta Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürlüğü projelerinden “Cami-Okul Elele” Projesi kapsamında okul ziyaretleri gerçekleştirildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı haftasında Anadolu İmam Hatip Ortaokulları ve liseleri, Çünür Mahallesi TOKİ İlkokulu, Şehit Ömer Sarı Ortaokulu ve Kur’an Kurslarına gerçekleşen ziyarete Isparta Müftüsü Bayram Şahin öncülüğünde müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Okulları ziyaretinde konuşan Müftü Şahin, "Yeni bir eğitim ve öğretim yılına ‘bismillah’ dediğimiz bu günde, idareci, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bizler Müftülük personeli olarak öğretmenlerimizin yanında olmaya ve evlatlarımızın manevi gelişimi için her türlü katkıda bulunmaya hazırız. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak protokolümüz çerçevesinde yepyeni projeler ile gençlerimize, evlatlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimize ve tüm öğretmenlerimize muvaffakiyetler dilerim" dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret