Isparta’da Hafızlık Eğitimi Aile Seminerleri Başladı

Isparta'da Hafızlık Eğitimi Aile Seminerleri Başladı

hafızlık eğitimi aile seminerleri başladı

22 Aralık 2020 - 14:55

Covid-19 salgını ile mücadele ve salgının muhtemel etkilerini azaltmak için alınan tedbirler kapsamında tüm Kur’an kurslarımızda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan (online) eğitim metoduna geçilmiştir. İl müftülüğümüz bünyesinde hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarımızda, hafızlık eğitimi alan öğrencilerimiz bu süreçte derslerini evlerinde ailelerinin gözetiminde hazırlayıp, hocalarına dinletmektedir. Hafızlarımızın anne babalarına destek olmak, birlikte bu dönemi en iyi şekilde atlatabilmenin yollarını gösterebilmek için, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğünce mahallinde gerçekleştirilmesi istenen, uzaktan (online) “Hafızlık Eğitimi Aile Seminerleri” nin ilkini, İl Müftüsü Bayram ŞAHİN’in sunumlarıyla 17.12.2020 Perşembe günü gerçekleştirdik.

Kur’an Kursu Yönetici ve Öğreticilerinin de katıldığı programda İl Müftüsü Bayram ŞAHİN; Hafızlığın öneminden bahsederek aileleri bu kutlu gayretlerinden dolayı tebrik etti. Uzaktan eğitim sürecinde evlerini adeta bir Kur’an kursuna çevirerek çocuklarına destek olmaları, moral motivasyonlarını yüksek tutmaları hususlarında tavsiyelerde bulundu. Müftü ŞAHİN, program sonunda öğrenci velilerinin duygu ve düşüncelerini dinledi.

Hafızlık Eğitimi Aile Seminerleri her oturumda farklı aileler olmak üzere 18.12.2020 Cuma günü Din Eğitimi Şube Müdürü Yusuf ŞENER, 24.12.2020 Perşembe günü Vaiz Süleyman TEKŞEN’in sunumlarıyla devam edecek.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri