Isparta’da Kermeste Görev Alanlar Onurlandırıldı

kermeste görev alanlar onurlandırıldı

11 Kasım 2022 - 14:55

Kermeste Görev Alanlar Onurlandırıldı

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Kadın Kolları işbirliğiyle Kur’an kursları ve ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen kermeste görev yapanlar adına bir grup personel onurlandırıldı.

Diyanet Gençlik Merkezinde ve kermeste görev alanlar adına yapılan programda konuşan İl Müftüsü Bayram Şahin: “Kermese gönül veren, çalışan, maddi ve manevi destek olan herkese canı gönülden teşekkür ediyor ve gayretlerinin kabul olmasını diliyorum” dedi.

Kermeste çalışanlar adına programa katılanlara sembolik olarak Teşekkür Belgesi veren İl Müftüsü Şahin, "Kermesi, Kur’an kursu öğrencilerimize ve fakir fukaraya yardım amacıyla düzenledik. Vatandaşlarımız bu hayırlı hizmete teveccüh ettiler. Bizleri yalnız bırakmadılar. İnşaallah gelecek yıllarda daha verimli kermesler yapacağız” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Program, Teşekkür Belgesi’nin verilmesi ve ikramlarla sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret