Isparta’da Manevi Danışmanlarla Toplantı Yapıldı

manevi danışmanlarla toplantı yapıldı

06 Ekim 2022 - 14:55

Manevi Danışmanlarla Toplantı Yapıldı

Isparta Müftülüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinde, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) öğrenci yurtlarında görev yapan Manevi Danışmanlarla toplantı yapıldı.

05 Ekim Çarşamba günü Isparta Müftülüğünde yapılan toplantıya İl Müftüsü Bayram Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, müftülük idarecileri ve manevi danışmanlar katıldı.

Çalışma saatleri, temsil kabiliyeti ve manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin nasıl etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi konusunun görüşüldüğü toplantıda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Danayiyen, Isparta Müftülüğü ile işbirliği halinde öğrencilerin maneviyatını artırma çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

İl Müftüsü Şahin ise, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle birlikte güzel faaliyetler yaptıklarını söyledi ve ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Danayiyen’e teşekkür etti.

Program, karşılıklı soru-cevap şeklinde sona erdi.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...