Isparta’da öğrenciler Hem Okuyor Hem Kazanıyor

Isparta'da öğrenciler Hem Okuyor Hem Kazanıyor

öğrenciler hem okuyor hem kazanıyor

19 Mart 2019 - 17:23

Isparta İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “İKRA İHL Projesinin” Mart ayı toplantısı 16.03.2019 tarihinde saat 14.00’te Isparta Öğretmenevi toplantı salonunda yapıldı.

Aralık ayında startı verilen “İKRA İHL Projesi” kapsamında okunan Prof. Dr. Celalettin Vatandaş’a ait olan “Hz. Muhammed’in (s.a.v.) Hayatı ve İslam Daveti” kitabının Medine Dönemi kritiği yapıldı. Programa İl Müftüsü Bayram ŞAHİN ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Veysel KÜKREK, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Süleyman TEKŞEN, Vaiz Yavuz İsmail ÇOBAN ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda öğrencilere Doç. Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ’ nün “Hayatın Tekrarı Yok” adlı kitabı ve nakdi ödül dağıtıldı. Kitabın kritiği 13 Nisan 2019 tarihinde Öğretmen Evi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...