Isparta’da Okul Aile Camide Buluşmaları Devam Ediyor

Isparta'da Okul Aile Camide Buluşmaları Devam Ediyor

okul aile camide buluşmaları devam ediyor

28 Mayıs 2022 - 14:55

Okul Aile Camide Buluşmaları Devam ediyor

Isparta Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde sürdürülen Okul Aile Camide Projesi kapsamında gerçekleştirilen buluşmalar devam ediyor.

Ulu Camii’nde gerçekleştirilen buluşmada Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin, Müftülük idarecileri, cami görevlileri, Merkez Anadolu İmam Hatip Ortaokul ve lise idarecileri ve öğrencileri bir araya geldi.

Yaklaşık 90 öğrencinin katıldığı buluşmada konuşan Müftü Şahin; Cami ve bölümlerinin tanıtımı yapılarak, toplumda camilerin ibadet etme yeri olmalarının yanı sıra Müslümanların erkeği, kadını ve çocuğuyla birlikte eğitim aldıkları, bir araya geldikleri sosyal ve kültürel mekanlar olduğu ve  ‘Yeryüzünde Allah'a en sevimli yerlerin mescidler’ olduğunu ifade etti.

İl Müftüsü Şahin’in Müftülüğün gençlik faaliyetleri hakkında bilgi vermesinden sonra yapılan ikramlarla buluşma sona erdi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...