Isparta’da Senirkent’te Diyanet Gençlik Merkezi Ve 4-6 Yaş...

Isparta'da Senirkent’te Diyanet Gençlik Merkezi Ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı

senirkent’te diyanet gençlik merkezi ve 4-6 yaş kur’an kursu açıldı

29 Kasım 2022 - 14:55

Senirkent’te Diyanet Gençlik Merkezi ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı

 

Isparta Senirkent Müftülüğü tarafından, Nazmiye-Hüseyin Türkel 4-6 yaş Kur’an Kursu ve Diyanet Gençlik Merkezi açıldı.

 

25 Kasım 2022 Cuma günü gerçekleşen açılışa Isparta Valisi Aydın Baruş, İl Müftüsü Bayram Şahin, Kaymakam Abdüllatif Yılmaz, İlçe Müftüsü Recep Işıldar, Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Siyasi Parti Temsilcileri, hayırseverler ve öğrenciler katıldı.

 

Tadilatının ve tefrişatının büyük çoğunluğu hayırsever vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen 4-6 yaş Kız Kur’an Kursu ve Diyanet Gençlik Merkezi açılış programında konuşan Vali Baruş, “Bugün çok güzel bir müessesenin açılışını yapıyoruz. Senirkent’imiz için bir eğitim yuvası  olacak, terbiye yuvası olacak bu güzel müessese tüm çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olsun. Bu güzel binanın tadilatı yapılarak gençlerimizin, çocuklarımızın hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Açılışın ardından 4-6 yaş çocukların eğitim aldığı sınıfa geçen Vali Baruş ve İl Müftüsü Şahin miniklerle bir süre sohbet etti ve sergiledikleri oyunu izledi. Merkezdeki ihtiyaç odaklı Kur’an kursunu da ziyaret eden protokol, kursiyerlere başarılar diledi.

 

Programın sonunda merkez ve kursun hayata geçirilmesinde emeği geçenlere protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...