Isparta’da Umreye Gidecekler Dualarla Uğurlandı

umreye gidecekler dualarla uğurlandı

26 Kasım 2022 - 14:55

Umreye Gidecekler Dualarla Uğurlandı

Isparta Müftülüğü Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek 273 kişilik umre kafilesi için Isparta Müftülüğü önünde program düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ilahiler okunarak salavatların getirildiği programda konuşan İl Müftüsü Bayram Şahin, umre seferlerine Isparta'dan yoğun ilgi gösterildiğini anlatarak, "Umre sıradan bir seyahat, gezinti olmadığı gibi manevi değerlerin artmasına vesile olan bir ibadettir. Mukaddes topraklara genç iken gitmek ve oraların manevi duygusunu almak ziyadesiyle önemli. Bu sebeple hayatınızda dönüm noktası olmalıdır. Umre yolcularımıza Allah'tan makbul bir umre nasip etmesini ve hayırla gidip, sağ salim dönmelerini temenni ediyoruz. Ülkemiz, milletimiz ve tüm Müslüman coğrafyası için de dua etmeyi unutmayın" dedi.

Müftü Şahin’in yaptığı duanın ardından umreci kafilesi kutsal topraklara uğurlandı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret