ısparta Ihl Müdürleri Il Müftüsü Bayram şahin’le Buluştu

ısparta ihl müdürleri il müftüsü bayram şahin’le buluştu

16 Kasım 2018 - 14:55

Isparta İl Müftüsü Bayram ŞAHİN, Isparta’da bulunan İmam-Hatip Lisesi ve Ortaokulları Müdürleri ile bir araya geldi. Müftülük makamında gerçekleşen toplantıya il müftü yardımcıları Mevlüt ŞAHİNER, Halil TAŞ, Veysel KÜKREK ve Hacı Ahmet Ersöz İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Tamer BÜYÜKKÜRKÇÜ, Şehit Erkan Pala Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü İdris SEZGİN, Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ali TABUR, Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ramazan PEHLİVAN, Işıkkent Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Cavit GÜLEÇ, Şehit Tevhit Akkan Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ömer ÖZMEN, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Osman AVCU, Şehit Komiser Muhsin KİREMİTÇİ İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet İSLAMOLU, Gürkan İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Salih ARSLAN ve Yaşar ULUCAN İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Said GÜNEY katıldılar.

İl Müftümüz Bayram Şahin “ülkemiz açısından önem arz eden, başta milletimiz olmak üzere bütün insanlığa İslami ve insanı değerleri taşıyacak olan gençlerin yetiştirilmesinde büyük katkıları olan okullarımızın müdürlerini müftülük makamında ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Ardından Geleceğimiz olan gençlerin yetiştirilmesinde kurumumuz olarak yapabileceğimiz her türlü katkı ve işbirliğine hazırız”  dedi.

Toplantıda söz alan Hacı Ahmet Ersöz İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Tamer BÜYÜKKÜRKÇÜ, ŞAHİN’e tüm İHL Müdürlerini davet ederek gerçekleştirdiği toplantı için teşekkür etti ve bu şekilde güzel bir istişare ortamı oluşturulduğunu söyledi.

Söz konusu toplantıda İmam-Hatip Liseleri ve Ortaokullarında (İKRA) kitap okuma programının oluşturulması ve programa katılan öğrencilerin ödüllendirilmesi ile 11. ve 12. Sınıf öğrencilerin mesleki tatbikat konuları ele alındı.

Toplantı sonunda İl Müftümüz Bayram ŞAHİN, kurum olarak gençlerimizin yetişmesi adına maddi ve manevi anlamda müftülük olarak tüm katkıları sunmaya hazır olduklarını, bu okullardan mezun olan çocuklarımızın bir kısmının ileride yine bizim kurumumuzda çalıştıklarını, toplumumuza İslam’ın doğru bilgisini yine bu gençlerin taşıyacağını ve aynı aileden kişiler olarak gençlerimizin hem mesleki hem de akademik başarılarını bu anlamda önemsediklerini ifade etti.

Okul müdürleri de bu toplantıya çağrılmaktan onur duyduklarını, toplantının oldukça verimli geçtiğini, Müftülüğün kardeş kurum olduğunu, kurumların bu ilgi ve alakasının gençlerin motivasyonunu artıracağını ifade ettiler.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu