ısparta Kız Yurdunda Kutlama Programı

ısparta kız yurdunda kutlama programı

24 Mart 2022 - 14:55

Isparta Kız Yurdunda Kutlama Programı

Türkiye Diyanet Vakfının 47. kuruluş yıldönümü münasebetiyle TDV Isparta Kız Yurdunda İyilik Şenlikleri programı düzenlendi.

TDV kız öğrenci yurdunda düzenlenen programa, İl Müftüsü Bayram Şahin, TDV yurt yöneticileri, TDV gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve TDV tanıtım filmiyle devam eden programda yurt müdürü Gülay Çevikbaş'ın selamlama konuşmasından sonra gençlere hitap eden İl Müftüsü Şahin: “Müftülük olarak her zaman müftülüğümüzün ve TDV Isparta Şubemizin gençlerimizin yanında olduğunu biliyorsunuz. Bu programda emeği geçen TDV yurt yöneticileri, TDV gönüllüleri ve öğrencilere teşekkür ederim’’ dedi.

Müftü Şahin, kutlama etkinliği kapsamında yapılan bilek güreşi, satranç ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrencilere iyilik madalyalarını takdim ettikten sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda