Mekke Kur’an Kursu Hafızımız Ibrahim Yaman’ Dan Büyük...

Mekke Kur'an Kursu Hafızımız Ibrahim Yaman' Dan Büyük Başarı

mekke kur’an kursu hafızımız ibrahim yaman’ dan büyük başarı

25 Eylül 2018 - 19:35

25.09.2018 Mekke Kur’an Kursu Hafızımız İbrahim YAMAN’ dan Büyük Başarı

Diyanet İşleri Başkanlığı Isparta İl Müftülüğüne bağlı Mekke Kur’an Kursu öğrencisi İbrahim YAMAN Türkiye Hafızlık yarışması finali ön elemesinde başarılı olarak yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Temmuz ayı içerisinde Antalya’da yapılan ve 8100 öğrencinin katıldığı hafızlık tespit sınavında, Mekke Kur’an Kursu Öğrencisi İbrahim Yaman, bölge birinciliğini elde etti.

Mekke Kur’an Kursunda bir yıl gibi kısa bir sürede hafızlığını tamamlayan İbrahim Yaman, 12 Eylül 2018 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda 38 bölge birincisi öğrencinin katıldığı Türkiye finali ön elemesi yarışmasında, 7 öğrenci arasına seçilerek, 9 Ekim 2018 Salı günü Diyarbakır’da yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Bu itibarla,  Mekke Kur’an Kursu Öğreticileri ve İbrahim Yaman, İl Müftüsü Bayram ŞAHİN’ i makamında ziyaret ederek kendilerinden hayır dualarını aldılar.

Türkiye ve yurt dışında önemli çalışmalar gerçekleştiren ve Yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde yoğun bir teveccüh gören Mekke Kur’an Kursu 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 20 ülkeden ve 50 ye yakın ilden 400 öğrencisiyle eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”