Istanbul Eski Il Müftüleri Kabirleri Başında Dualarla Anıldı

istanbul eski il müftüleri kabirleri başında dualarla anıldı

06 Ekim 2021 - 15:00

İstanbul eski il müftüleri kabirleri başında Kur’ân-ı Kerim ve dualarla anıldı.

İstanbul İl Müftülüğü’nün Camiler ve Din Görevlileri haftası dolaysıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında İstanbul’da medfun bulunan İstanbul eski il müftüleri kabirleri başında Kur’ân-ı Kerim ve dualarla anıldı.

Program kapsamında Mehmet Fehmi Ülgener Edirnekapı Şehitliği’nde; Ömer Nasuhi Bilmen ve Abdurrahman Şeref Güzelyazıcı Edirnekapı Sakızağacı Mezarlığı’nda; Bekir Hâki Yener ise Edirnekapı Necatibey Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anıldı.

Medfun müftülerin mezarı başında düzenlenen programda Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük ve Eyüpsultan Camii Müezzin-Kayyımı Davut Şensoy tarafından Kur’ân-ı Kerim tilavet edildi. İl Müftü vekili Mustafa Yavuz, İl Müftü yardımcıları Hüseyin Demirhan ve Selahattin Yılmaz tarafından ise dua edildi.

İl Müftülüğü personelinin katıldığı program, kabir ziyaretlerinin ardından sona erdi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...