Istanbul Müftülüğünde Kandil Ve Bayramlaşma Programı...

Istanbul Müftülüğünde Kandil Ve Bayramlaşma Programı Gerçekleşti

istanbul müftülüğünde kandil ve bayramlaşma programı gerçekleşti

28 Nisan 2022 - 15:00

İstanbul Müftülüğü toplantı salonunda İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş ile İl Müftü Yardımcıları ve Müftülük personelinin katılımıyla kandil ve bayramlaşma programı gerçekleşti.

Kur`ân-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Müftü Arpaguş şunları söyledi; “Bir ömre bedel bir geceyi idrak edeceğimiz bir günün içerisindeyiz. Kandil bizler için, ailelerimiz, vatanımız, tüm Müslümanlar ve insanlık için hayırlar ve bereketler getirsin. Bu gece cennete girmemize vesile olsun. Ramazan sonrasında yoğun bir çalışma dönemine gireceğiz; bilhassa Hac mevsiminin ve Şevval umrelerinin başlaması ile inşallah güzel bir yoğunluk yaşayacağız. Cenab-ı Hak hepimize kolaylıklar ihsan eylesin. Fırsat oldu şimdiden bayramlaşmamızı da yapalım dedik. Bayramınız mübarek olsun. Yüce Allah nice bayramlara sağlıkla, birlikte kavuşmayı nasip eylesin.”

Program Müftülük personelinin bayramlaşması ile sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret