Iyilik Konutları Kampanyasına Ardahan’dan Tam Destek

Iyilik Konutları Kampanyasına Ardahan’dan Tam Destek

iyilik konutları kampanyasına ardahan’dan tam destek

16 Mart 2021 - 09:50

 

Türkiye Diyanet Vakfının "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" sloganıyla başlattığı "İyilik Konutları" kampanyasına Ardahan ilinden destekler artarak devam ediyor.

Suriye’de savaş mağduru aileler için Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilen İyilik Konutları’na, Ardahan İl ve ilçelerinde hizmet veren din görevlilerinden ve Ardahanlı vatandaşlardan yardımlar artarak devam ediyor.

Ardahan İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN, İdlib’de yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzatmak, onlara sıcak bir yuva olmak için din görevlilerine ve vatandaşlara seslenişte bulunmuştu.

Din görevlileri ve vatandaşlar Ardahan Müftüsü Remzi PEHLİVAN’ın seslenişine kulak vererek “İyilik Konutları” kampanyasına destek oldular.

Müftü PEHLİVAN; “Türkiye Diyanet Vakfının, Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva sloganıyla başlattığı İyilik Konutları kampanyası devam ediyor. Savaş mağduru kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırarak onlara sıcak bir yuva olduk ve olmaya devam ediyoruz. Çadırda yaşayan, barınma alanı bulamayan kardeşlerimiz sıcak bir yuva sahibi olana kadar bu hayırdan vazgeçmemeliyiz. Bu hayrın devam etmesi için elden ele, gönülden gönüle projeyi yaymalıyız.” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı, Ardahan İl Müftülüğünü gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı “Teşekkür Belgesiyle” ödüllendirdi.

TDV Ardahan Şubesi personeli Emrah ÖZTÜRK, Teşekkür Belgesini Müftülük personeline ithafen İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN’a takdim etti.

PEHLİVAN; “Bizlere Teşekkür Belgesini layık gören Türkiye Diyanet Vakfına, yardımlarını bizlerden esirgemeyen her daim yanımızda olan Ardahan il ve ilçelerinde hizmet veren din görevlilerine ve vatandaşlarına teşekkür ederim.” dedi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...