Izmir Il Müftülüğümüzde 2021 Yılı ııı. Dönem Hafızlık...

Izmir Il Müftülüğümüzde 2021 Yılı ııı. Dönem Hafızlık Tespit Sınavları Yapıldı

izmir il müftülüğümüzde 2021 yılı ııı. dönem hafızlık tespit sınavları yapıldı

08 Eylül 2021 - 16:10

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hem Kur'an kurslarımızda okuyan öğrencilerimize, hem de dışarıdan kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan vatandaşlarımıza yönelik olarak 6 Eylül 2021 tarihinde başlayan 3. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı İl Müftülüğümüz Konferans salonunda yapıldı.

Türkiye genelinde Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an Kursları ile kendi imkanlarıyla hafızlığını tamamlayan toplam 5 bin 800 adayın başvurduğu 3. Dönem Hafızlık Tespit Sınavlarına İzmir İlimiz genelinde 32 Kadın, 37 Erkek olmak üzere toplam 69 Hafız adayı müracaat etti.

Sınavda başarılı olarak belge almaya hak kazanan öğrencilerimizin “Hafızlık Belgeleri” eğitim gördükleri Kur’an kursunun bağlı olduğu müftülüğe, hafızlığını kendi imkânlarıyla tamamlayan ve dışarıdan sınava katılarak belge almaya hak kazananların belgeleri ise başvuru esnasında belirttikleri müftülüklere gönderilecek.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri