Kırsehir Müftülüğü Ilimizden Otel Tip Olarak Hacca Gidecek 6...

Kırsehir Müftülüğü Ilimizden Otel Tip Olarak Hacca Gidecek 6 Hacı Adayı Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.

ilimizden otel tip olarak hacca gidecek 6 hacı adayı dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

11 Ağustos 2018 - 21:25

10.08.2018 İLİMİZDEN OTEL TİP OLARAK HACCA GİDECEK 6 HACI ADAYI DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac organizasyonu ile ilimizden kutsal topraklara otel tip olarak hacca gidecek 6 hacı adayı dualarla uğurlandı.

Kırşehir’den Diyanet İşleri Başkanlığı Hac organizasyonu ile hacca gidecek olan 6 hacı adayı Ankara-21. Kafile olarak 10/08/2018 Cuma günü saat:08.00’de Cacabey camii önünde düzenlenen program ile kutsal topraklara uğurlandı.

Düzenlenen uğurlama programına İl Müftümüz Mehmet YAMAN, Hac ve Umre şube Müdürü Bekir MURAT, hacı adayları ile hacı adaylarının yakınları katıldılar. Okunan tekbir, telbiye, tehlil ve ilahilerin ardından İl Müftümüz Mehmet YAMAN dua yaptı. YAMAN yapmış olduğu duasında; Kendilerini gören dünya müslümanlarının; “Bakın bakın şu hacı adayı da Türkiye’den geldi, ne güzel hacıdır ne mübarek insandır” dediği meleklerin dahi imrenmelerini kendilerine nasip eyle Allah’ım. Emekleri boşa gitmiş olarak değil duaları kabul olunmuş olarak memleketimize geri gelmelerini nasip eyle, Hacılarımızı uğurlamak üzere gelen bu kardeşlerimizin de selamlarını sana gönderiyoruz kabul eyle Allah’ım. Bu hacı kardeşlerimizin salimen görevlerini yapıp memleketimize geri dönmelerini nasip eyle Allah’ım.” diyerek dua etti.

Yapılan duanın ardından hacı adayları kendilerini Havaalanına götürecek araca binerek Ankara’ya hareket ettiler. İl Müftülüğü olarak hacca giden hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileriz.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”