Kahramanmaras’da Hafız Ali Efendi Dualarla Anıldı

Kahramanmaras'da Hafız Ali Efendi Dualarla Anıldı

hafız ali efendi dualarla anıldı

07 Ekim 2021 - 16:20

Kahramanmaraş İl Müftülüğü, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında, Kahramanmaraş'ın eski müftülerinden kurra hafız Ali Görgel için anma programı düzenledi.

Ali Görgel Hocaefendi'nin kabri başında düzenlenen programda hafızlık Kur'an kursu öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

Programda merhum din görevlileri ve şehitler için dua eden İl Müftüsü Mustafa Tekin, bu yılki "Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" temasının "vefa" olduğunu hatırlatarak, "Ülkemizde ve dünyanın farklı ülkelerinde canla başla görev yapan tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyorum. Vefat eden tüm personelimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Programa İl Müftüsü Mustafa Tekin ile ilçe müftüleri, din görevlileri ve hafızlık Kur'an kursu öğrencileri katıldı.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...