Kahramanmaras’da Il Müftü Yardımcımız Süleyman Yavuz...

Kahramanmaras'da Il Müftü Yardımcımız Süleyman Yavuz Onikişubat Ilçe Müftüsü Olarak Atandı

il müftü yardımcımız süleyman yavuz onikişubat ilçe müftüsü olarak atandı

25 Ocak 2021 - 16:20

Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcısı iken Onikişubat İlçe Müftüsü olarak atanan Süleyman Yavuz hocamıza İl Müftümüz Celal Sürgeç hocamız tarafından plaket takdimi yapıldı.
Üç yılı aşkın bir süredir il müftü yardımcısı olarak görev yapan Süleyman Yavuz'a yaptığı üstün hizmetlerden dolayı teşekkür eden İl Müftüsü Celal Sürgeç Onikişubat İlçe Müftüsü olarak aynı başarıları göstereceğinden emin olduğunu ifade etti.
Daha sonra Onikişubat İlçe Müftülüğü'ne gidilip devir teslim töreni düzenlendi. Emekli olan Abdullah Demir'den görevi teslim alan Süleyman Yavuz: "Abdullah Demir hocamız Onikişubat İlçe Müftülüğü'nün kurucu müftüsü olarak büyük hizmetler yaparak emekli oldu. Şimdi de bayrağı bize teslim etti. Mesuliyetimiz çok büyük. Rabbim yardımcımız olsun inşallah" şeklinde konuştu.
Emekli olan Abdullah Demir "Onikişubat İlçe Müftülüğü'nün kurulduğundan bu yana görev yaptığını, bugüne kadar güzel hizmetler yaptıklarını ve görevini huzur içerisinde Süleyman Yavuz'a teslim ettiğini söyledi.
İl Müftüsü Celal Sürgeç de Abdullah Demir'in özellikle Kur'an Kursları noktasında büyük hizmetler yaptığını, bayrağı devralan Süleyman Yavuz'un da bu hizmetleri daha üst noktalara taşıyacağından emin olduğunu ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...