Kahramanmaras’da Ilçe Müftüleri Toplantısı Andırın...

Kahramanmaras'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Andırın Ilçesinde Gerçekleşti.

ilçe müftüleri toplantısı andırın ilçesinde gerçekleşti.

14 Ekim 2021 - 16:20

İlçe Müftüleri Toplantısı  Andırın İlçesinde Gerçekleşti.

İlçe müftüleri toplantısı İl Müftümüz Mustafa Tekin, İl Müftü Yardımcısı Remziye Köroğlu ve şube müdürlerinin katılımıyla Andırın ilçesinde gerçekleşti.
Toplantının ardından Kaymakam Vekili Cuma Eken, Andırın Belediye Başkanı, İlçe müftüleri ve ilçede görev yapan din görevlilerinin katılımıyla yemek programı düzenlendi.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle  başlayan program Andırın İlçe Müftüsü Muhammet Ertuğay'ın açış konuşması ile devam etti. Muhammet Ertuğay'dan sonra söz alan Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin personelin Camiler ve Din Görevlileri haftasını tebrik ederek bu yıl Camiler ve Din Görevlileri haftasında "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" konusunun ele alındığını ifade etti. Müftü Tekin dinimizde vefanın önemine dikkat çekerek "İslam ahlakının temel esaslarından kabul edilen ve Allah ile kul arasındaki iman ilişkisini düzenleyen değerlerden olan vefanın, müminin Rabbi ile yaptığı ahit ve bu ahdin tutum ve davranışlarla hayata ve tüm mahlûkata dair taşıdığı hassasiyet olduğunu" ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...