Kahramanmarasta etkili hutbe sunumu bölge yarışması ilimizde...

Kahramanmarasta etkili hutbe sunumu bölge yarışması ilimizde yapıldı

ETKiLi HUTBE SUNUMU BöLGE YARışMASı iLiMiZDE YAPıLDı

12 Haziran 2018 - 09:35

ETKİLİ HUTBE SUNUMU BÖLGE YARIŞMASI İLİMİZDE YAPILDI

Başkanlığımızca, 2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Etkili Hutbe Sunumu Bölge Yarışması, 03.06.2018 Pazar günü ilimizde yapıldı.

Türkiye’nin en büyük camilerinden biri olan Abdulhamithan Camiinde yapılan yarışmaya Adana, Osmaniye, Kilis, Hatay, Mersin, Karaman ve Kahramanmaraş illerinden yarışmacılar katıldı.

Yarışma Seçici Kurulu; Başkanlık Müşaviri Ömer Aydın, İl Müftü Yardımcısı Süleyman Yavuz, Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir, KSÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Çoban ve Öğretim Görevlisi Cemal Ergün tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Dinçer Yılmaz (Mersin) birinci, Ali Akdere (Kahramanmaraş) ikinci ve Muhammed Tuna (Karaman) üçüncü olmuştur.

Program, İl Müftümüz Celal SÜRGEÇ tarafından jüri üyelerine ve yarışmacılara hediye takdim edilmesi ile sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı