Kahramanmaraş Müftülüğünden Hastane Ziyaretleri

kahramanmaraş müftülüğünden hastane ziyaretleri

13 Kasım 2019 - 16:22

Kahramanmaraş İl Müftülüğü Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyarette bulundu.

İl Müftü Yardımcısı Remziye KÖROĞLU, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayşe TAŞKIRAN ile birlikte Mevlid Kandilinde doğum yapan 70 civarı Türk ve Suriye vatandaşı anne ve bebeğini ziyaret etti. KÖROĞLU ve TAŞKIRAN’a İl Müftüsü Celal SÜRGEÇ’in eşi Sevinç SÜRGEÇ hanım ve kızı Rümeysa SÜRGEÇ hanım da eşlik etti.

Doğum yapan tüm anneler ve bebekleriyle yakından ilgilenen ziyaret heyeti annelere gül, hurma, Başkanlık yayınlarından ‘Peygamberimiz ve Aile’ isimli kitap ve çeşitli hediye takdiminde bulundu.

İl Müftü Yardımcısı Remziye KÖROĞLU: “2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle buradayız. Bu gece vesilesiyle yeni doğum yapan anneleri ve bebeklerini ziyaret edip kandillerini tebrik ettik Rabbim, yeni doğan çocukları Peygamber Efendimiz’in güzel ahlâkıyla yetiştirmeyi nasip eylesin. İnşallah bu çocuklarımız, hem ailelerine hem devletimize hem de ülkemize hayırlı birer insan olur. Rabbim, analı babalı büyümeyi nasip etsin.” Şeklinde konuştu.

Bu güzel günde dünyaya gelen bazı bebeklere erkeklere Muhammed, Muhammed Emin kızlara da Hatice, Fatma gibi isimlerin verildiği görüldü. Yeni doğum yapan annelerle hasta yakınları ve hastane personeli de bu ziyaretten oldukça memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...