Karabük’te “toplumun Yeniden Inşaası Ve Kardeşlik...

Karabük'te “toplumun Yeniden Inşaası Ve Kardeşlik Seferberliği” Semineri Yapıldı.

“toplumun yeniden inşaası ve kardeşlik seferberliği” semineri yapıldı.

01 Kasım 2018 - 16:31

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Mahmut KARAMAN “Toplumun Yeniden İnşaası ve Kardeşlik Seferberliği” konulu seminer vermek üzere ilimize geldi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda öğleden önce İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlarla, öğleden sonra da Kur’an Kursu Öğreticileri ile buluşan ve 2018 yılında iyilik ödülüne layık görülen Sayın KARAMAN vermiş olduğu seminerde; “3 kelimenin çok önemli olduğunu, bunun KOMŞUM AÇ KALMAYACAK olarak ifade edildiğini, kendisini tanıyan kişilerin çorbacı hoca olarak tanıdığını, temin edilen araç ile 2015 yılından bu yana sokaklarda çorba dağıtımına öncülük ettiğini belirterek, aslında yapılması gerekenin bu çalışmaların fakirlere yönelik değil, zenginlerin sorunlarını çözmek olduğunu, bu sorunun çözülmesi halinde ise fakirlere daha çok yardım edilmiş olacağını” söyleyerek bu ve bu tür projelerle toplumun yeniden inşaasına katkı sağlayacağını aktardı.

Oldukça verimli geçtiği gözlemlenen ve başından sonuna kadar ilgi ile dinlenen Yrd. Doç. Dr. Mahmut KARAMAN’ın semineri iki gün devam etmiştir.

Seminer sonunda İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK katılımcı hocamıza teşekkür ederek günün hatırasına hediye takdim etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu