Karabük’te Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Karabük'te Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

karabük'te umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı

18 Kasım 2022 - 16:30

Karabük'te Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Umre Organizasyonu ile Servisli 15 günlük 7. Tur, 16 Umrecimiz, 18 Kasım 2022 Cuma günü, İl Müftülüğümüz konferans salonunda düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlandı.

Programa; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Abdülkerim Öztürk, Hac ve Umre Hizmetleri Kısım Şefimiz Orhan Bostancı, Umreciler ve yakınları katıldı.

Kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşayan Umrecilere kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz Ercan Aksu, Allah ve Rasûlunün misafiri olarak yola çıkan Umrecilere, tavsiyelerde bulunarak, orada vakitlerini iyi değerlendirip ibadetle geçirmelerini istedi ve "Cenabı Allah sağlık, afiyet içerisinde gidip gelmeyi sizlere nasip eylesin inşallah" dedi.

Program, İl Müftümüz  Ercan Aksu'nun yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri