Karabük’te 2022 Yılı Ahilik Haftası Etkinlikleri Kapsamında,...

Karabük'te 2022 Yılı Ahilik Haftası Etkinlikleri Kapsamında, Il Müftümüz Sayın Ercan Aksu Başkanlığında Kurulan Komisyonlar Marifetiyle, Hafta Boyunca  çeşitli Ziyaret Ve Etkinlikler Düzenlendi

2022 yılı ahilik haftası etkinlikleri kapsamında, il müftümüz sayın ercan aksu başkanlığında kurulan komisyonlar marifetiyle, hafta boyunca  çeşitli ziyaret ve etkinlikler düzenlendi

21 Eylül 2022 - 16:30

2022 Yılı Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu başkanlığında kurulan komisyonlar marifetiyle, hafta boyunca  çeşitli ziyaret ve etkinlikler düzenlendi.

İl Müftü Yardımcımız, İl Vaizlerimiz  ve TDV Kadın Kolları Gönüllülerimiz ile birlikte Kadın esnaflar ve Kadın girişimcilerin el emekleri ile kurdukları kooperatif ziyaretleri gerçekleştirilerek hasbihal edildi.

Hafta  münasebetiyle yapılan ziyaretlerde, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu, kadın esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek Başkanlığımızın çeşitli yayınları ve TDV Kadın Kolları Gönüllülerimiz  tarafından hazırlanan ikramlıklar hediye edildi.

#AhilikHaftası
#TDVKarabükKadınKolları