Karabük’te Diyanet Işleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel...

Karabük'te Diyanet Işleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Tarafından Tüm Türkiye'de "sabah Namazında; Ailece Camide, Milletçe Duadayız” Teması Ile Planlanmış Olan "sabah Namazı Buluşma Programı" Ilimizde De Yapıldı

diyanet işleri başkanlığı din hizmetleri genel müdürlüğü tarafından tüm türkiye'de "sabah namazında; ailece camide, milletçe duadayız” teması ile planlanmış olan "sabah namazı buluşma programı" ilimizde de yapıldı

01 Ocak 2022 - 17:51

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de "Sabah Namazında; Ailece Camide, Milletçe Duadayız” teması ile planlanmış olan "Sabah Namazı Buluşma Programı" İlimizde de yapıldı.

01.01.2022 tarihinde Hacı Makbule Vergili Camiinde gerçekleştirilen programa; İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, İl Müftülüğü Personelimiz, Öğrenciler ve Vatandaşlar aileleriyle katıldı.

Program; Kur'an-ı Kerim tilaveti, İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK'ün Sohbeti, Tevbe-İstiğfar, Dua ve İkram ile son buldu.

İl Müftülüğümüz olarak, programa yoğun ilgi gösteren, Vatandaşlarımıza, Öğrencilerimize ve İl Müftülüğü Personelimize şükranlarımızı sunarız.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı