Karabük’te Evliliğe Ilk Adım Seminerlerinin Ilk Dönemi...

Karabük'te Evliliğe Ilk Adım Seminerlerinin Ilk Dönemi Tamamlandı

evliliğe ilk adım seminerlerinin ilk dönemi tamamlandı

17 Ocak 2020 - 16:32

Toplumumuzun mihenk taşı olan aile yapımızın Kur 'an ve Sünnet rehberliğinde sağlam temeller üzerine kurulması,güçlenmesi ve korunmasına yönelik Başkanlığımızın projelerinden "Evliliğe İlk Adım Seminerleri " İl Müftülüğümüzce düzenlenen programla ilk dönemi tamamladı. Seminere katılan yeni evli çiftlere ve evliliğe adım atacak adaylara katılımlarından dolayı teşekkür eden İl Müftümüz Sayın Yılmaztürk Ilyas aileyi ayakta tutan temel değerlerin önemine vurgu yaparak katılımcılara aldıkları bilgiler doğrultusunda İslam'ın ışığında mutlu,huzurlu örnek bir aile olmaları temennisinde bulundu. Programın sonunda İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, Müftü Yardımcımız Merve YUMLU ve Vaizlerimiz tarafından katılımcılara belge ve hediye takdimi yapıldı. Katılımcılara ve eğitim veren hocalarımıza teşekkür eder İl Müftülüğümüzce önümüzdeki dönem başvurular alınarak seminerlerimiz devam edecektir.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda