Karabük’te Hacı Uğurlama Merasimi Yapıldı.

Karabük'te Hacı Uğurlama Merasimi Yapıldı.

hacı uğurlama merasimi yapıldı.

15 Temmuz 2019 - 16:32

İl Müftümüz İlyas YILMAZTÜRK’ün Kafile Başkanı olarak bulunduğu 185 hacı adayı 13.07.2019 Cumartesi günü saat 12.00'de İl Müftülüğümüzce Karabük Kent Meydanında yapılan törenle kutsal topraklara uğurlandı. Törene Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Milletvekilleri Sayın Niyazi Güneş ve Sayın Cumhur Ünal, Ak Parti İl Başkanı Sayın İsmail ALTINÖZ, ilçe müftülerimiz, daire amirlerimiz ve müftülük çalışanlarımızın yanında oldukça kalabalık bir vatandaşımız katıldı. Sayın Valimiz Fuat GÜREL ve Sayın Milletvekillerimiz programda birer konuşma yaptılar. İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK yapmış olduğu hüzün ve sevincin bir arada yaşandığı bu anların öneminden ve kısaca hac ibadetinden bahsederek helallik istedi. Yapılan protokol konuşmalarının ardından Eflani İlçe Müftüsü Mehmet GÜNAYDIN’ın yapmış olduğu program mutluluk gözyaşları, tekbir, telbiye ve salevatlar eşliğinde sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı