Karabük’te Il Müftülüğümüzce Düzenlenen Mevlid-i Nebi...

Karabük'te Il Müftülüğümüzce Düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerimiz Devam Etmektedir.

il müftülüğümüzce düzenlenen mevlid-i nebi haftası etkinliklerimiz devam etmektedir.

28 Ekim 2020 - 16:30

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE DÜZENLENEN MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Başkanlığımızca belirlenen "Peygamberimiz ve Çocuk" temali Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, İl Müftü Yardımcısı Merve YUMLU, Şube Müdürümüz ve il Vaizimiz ile birlikte, Karabük Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan, çocuklarımızi ziyaret ederek, Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik ettiler.

Ziyarete Karabuk Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Galip SÖKMEN, İl Müdür Yardımcısı Kıymet BOZTAŞ, Çocuk Evleri Müdürü ve sorumluları eşlik etti.

Yapılan ziyarette İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK , bu güzel ve huzurlu ortamı sağlayan, tüm yetkililere teşekkür ederek, Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımıza Başkanlığımız yayınları başta olmak üzere çeşitli hediyeler takdim etti.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”