Karabük’te "çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip...

Karabük'te "çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum"

"çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum"

12 Ocak 2023 - 16:30

   "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında  Kardemir Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Öğreticimiz Rukiye Adakan ve Meslek Dersleri Öğretmeni Tuğba Bayar rehberliğinde, İl Müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirdiler.

   İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu,  öğrencilerimizi makamında kabul edip, Başkanlığımızın ve Müftülük hizmetlerini, birçok  alanlarda yürütülen   çalışmalar ve faaliyetler ile ilgili bilgiler verirken, Aile ve Dini Rehberlik Büromuzu tanıtarak öğrencilerimizle tek tek sohbet ettiler.

  Gençlerimiz proje kapsamında yaptıkları faaliyetlerden bahsederek, TDV Karabük Kadın Kolları tarafından "İlmek İlmek İyilik" sloganıyla yürütülen, kendilerinin ördüğü atkı, bere ve eldiven takımlarını ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediye edilmek üzere, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'ya takdim ettiler.
 
  İl Müftümüz Aksu, kendi el emeği, göz nuru iyilikleri ile örnek olan gençlerimizi tebrik ederek, başarılar diledi.

  İl Müftümüzün eşi Sayın Nurgül Aksu Hanımefendi, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu, İl Vaizlerimizin de katıldığı program, yapılan ikramlar, hediye takdimi ve  çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

  Genç öğrencilerimiz kendilerine gösterilen yakın ilgiden, nezaketi ve samimiyetinden dolayı İl Müftümüz Sayın Aksu'ya teşekkürlerini arz ettiler.

#GençliğeDeğer
#KarabükİlMüftülüğü
#KarabükİlGençlikKoordinatörlüğü


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...