Karabük’te Temel Aile Bilinci Seminerleri Başladı

Karabük'te Temel Aile Bilinci Seminerleri Başladı

temel aile bilinci seminerleri başladı

13 Ocak 2020 - 16:32

Başkanlığımız ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi konularında toplumumuza dini ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik yapmakta ve aileyi tehdit eden riskler ve yeni sorun alanları karşısında ailenin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar düzenlemektedir.

Bu kapsamda İl Müftülüğümüzce Müftü Yardımcılarımız Mahmut EMİN ve Merve YUMLU’nun açılış ve bilgilendirme konuşmalarıyla imam hatip ve müezzin kayyımlara Kur'an ve Sünnet ışığında, aile içi iletişimin önemine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla vaizlerimiz ve uzmanlarımız tarafından “Temel Aile Bilinci Eğitimleri” verilmeye başlandı.

İki aşamadan oluşan bu proje 12 konudan oluşmaktadır. İlk aşamayı tamamlayan her bir din görevlimiz ikinci aşamada görev yaptığı bölgedeki cemaatimize ve böylelikle toplumumuzun her kesimine aile yapımızın korunmasına yönelik farkındalık oluşturma eğitimlerimizin sürdürülmesi hedeflenmektedir.

İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK ve İl Müftü Yardımcılarımızın öncülüğünde ilimizde başlayan bu çalışmada katılım sağlayan tüm din görevlilerimize, eğitimleri ile katkı sunan vaizlerimize ve uzmanlarımıza başarılar dileyerek çalışmamızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...