Karabük’te Yeni Dönemde ’evliliğe Ilk Adım Seminerlerimiz’...

Karabük'te Yeni Dönemde 'evliliğe Ilk Adım Seminerlerimiz' Başladı

yeni dönemde 'evliliğe ilk adım seminerlerimiz' başladı

05 Kasım 2020 - 16:30

‘’YENİ DÖNEMDE EVLİLİĞE İLK ADIM SEMİNERLERİMİZ BAŞLADI"

 

      Covid 19 tedbirleri doğrultusunda İl Müftülüğü Konferans Salonunda, 2020 yılında ikincisi düzenlenen "Evliliğe İlk Adım Seminerleri" ilk haftası bugün başladı.

 

    Konferans salonunda düzenlenen seminerde açılış konuşması yapan İl Müftü Yardımcımız Merve YUMLU, huzur, güven, sevgi ve merhamet gibi yüksek değerlerin ve bunları birbirleri ile paylaşan fertlerin oluşturduğu mukaddes yapımız ailenin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi, kurulan bu kutlu yapının korunması, güçlendirilmesi, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde devamının sağlanması amacıyla Başkanlığımız projesi kapsamında Müftülüklerce düzenlenen yeni evli çiftlere ve evliliğe adım atacak adaylara Kur 'an ve Sünnet ekseninde bilgilendirme yapmak üzere başlayan bu seminerlerin Huzurlu Aile Güçlü Toplum ve Güçlü Gelecek için önemli olduğunu belirtti.

 

     Seminerlerin haftada 2 konu olmak üzere 4 hafta süreceğini belirten İl Müftü Yardımcımız, seminerlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

     İlk seminerlerimiz İl Vaizlerimiz İrfan BAYIN Hocamızın sunduğu "Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik" ve Fatma TUNÇ YILMAZ Hocamızın sunduğu "Nikah ve Sorumlulukları" olarak devam etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret