Karaman’da ’bağımlılıkla Mücadele Semineri’

Karaman’da 'bağımlılıkla Mücadele Semineri’

karaman’da 'bağımlılıkla mücadele semineri’

15 Kasım 2022 - 16:40

Karaman İl Müftülüğü ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi(YEDAM) iş birliğinde "Bağımlılıkla Mücadele" semineri düzenlendi.

Piri Reis Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere Karaman YEDAM Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Fazilet Özsayan konuşmacı olarak katıldı.

Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin bağımlılıkla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Özsayan, ‘’ Yeşilay Danışmanlık Merkezi(YEDAM) olarak tütün, kumar, alkol, madde ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili sorun yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda aile ve yakınlarına da destek vererek bozulan yaşam düzeninin onarılmasını ve ilişkilerin sağlıklı devam etmesini destekliyoruz. Gereke cami cemaati gerekse yakınlarınızdan desteğe ihtiyacı olanlar, YEDAM 115 Danışma Hattı ile bizlere ulaşabilir; uzman psikologlarımıza bağımlılık hakkında danışabilir ve yüz yüze görüşmek için randevu alabilirler. Bu süreçte bizden desteğiniz esirgemeyen Müftülüğümüze ve tüm din görevlilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Seminere İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Müftü Yardımcıları Adem Bahcivan ve Sırrı Fuat Ateş, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları ve din görevlileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...