Karaman’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle...

Karaman'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Müftülüğümüzden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya Ziyaret Gerçekleştirildi.

camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle müftülüğümüzden belediye başkanı savaş kalaycı’ya ziyaret gerçekleştirildi.

08 Ekim 2020 - 16:40

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karaman İl Müftümüz Muhammet Lutfi KETENCİ ve beraberindeki İl Müftü Yardımcıları Sırrı Fuat ATEŞ, Adem BAHCIVAN, Zübeyde OKUYUCU ve STK temsilcileri ile beraber Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı makamında ziyaret etti.

Karaman Belediye Başkanlığı’nda  gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Kalaycı’ ya hediye takdim eden İl Müftümüz Muhammet Lutfi Ketenci, bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ana temasının ‘Cami ve İlim’ olduğunu ifade ederek Cami ve İlim konusu kapsamında bilgiler verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...