Karaman’da Sabah Namazı Buluşması

Karaman'da Sabah Namazı Buluşması

sabah namazı buluşması

27 Şubat 2020 - 16:41

Ülkemizde yaşanan deprem ve çığ gibi afetler, elim kazalar ve coğrafyamızda yaşanan savaş ve çatışmalar sebebiyle son dönemde tarifsiz acılara şahit olduk. Milletçe bizleri derin bir üzüntüye sevk eden bu hadiselerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmak amacıyla 28 Şubat 2020 Cuma günü bütün camilerimizde sabah namazı buluşmaları düzenlenecektir. Namazdan sonra Kur'an-ı Kerim okunacak, ülkemizin ve İslam beldelerinin her türlü afet ve belalardan korunması için dua yapılacaktır.

Programımıza tüm halkımız davetlidir.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...