Karaman Il Müftülüğü Gençlerle Buluşuyor

karaman il müftülüğü gençlerle buluşuyor

15 Şubat 2020 - 16:41

Müftülüğümüz, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yürütülen ‘Gençliğe Değer’ projesine ivme kazandırmak, gençlerle daha çok bir araya gelmek, onları dinimizin güzellikleriyle buluşturmak üzere 13 Şubat 2020 Cuma akşamı yatsıdan önce Araboğlu Camiinde "Cami Gençlik Buluşması" programı düzenlenmiştir.

Program, manevi danışmanlarımız koordinesinde ilimiz KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencisi gençler ve cami cemaatinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Cezaevi vaizi Mustafa DÖKMEN ve Siteler Camii İmam-Hatibi Salim KILIÇARSLAN’ın okuduğu ilahi ve kasidelerle devam etti. Cami görevlisi İskender KAYHAN’ın tarihi Araboğlu Camii hakkında bilgi vermesinden sonra cezaevi vaizi Zafer Ali ÇAĞLAR tarafından gençlere, ‘sahih dini bilginin önemi, Hz. Peygamber sevgisi ve örnekliğinin canlı tutulması, Mevlid-i Nebi Gençlik bilgi yarışmasının önemi ve katılımın sağlanması’ yönünde tavsiyelerde bulunuldu.

Yatsı namazı ve sonunda ikramlarla program sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...