Kars’ta Hafızlar Belge Aldı

Kars'ta Hafızlar Belge Aldı

kars'ta hafızlar belge aldı

08 Mart 2023 - 16:55

Kars Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun olan öğrencilere "Belge Takdim Töreni" ile hafızlık belgeleri takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2023 yılı I. Dönem Hafızlık Tespit Sınavında başarılı olan öğrencilere hafızlık belgelerini, İl Müftüsü Hamza Bayram takdim etti.

Öğrencileri tebrik eden Müftü Bayram, "Kur'an kurslarımızda hafızlıklarınızı tamamlayarak girdiğiniz sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesini almaya hak kazanan siz kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şüphesiz Kur’an-ı biz indirdik onun muhafızı biziz buyuruyor Rabbimiz. Bu müjdeye sizler nail oldunuz. Bundan sonraki süreçte de İnşaalah sizler ömrünüzün sonuna kadar hafızlığınızı muhafaza edecek ve Kur’an'a hizmet edeceksiniz. Şimdi onu hıfz ettiniz. Bundan sonra anlamak ve yaşamak için mücadele edeceksiniz." dedi.

Tören, hafızlara verilen çeşitli hediyelerle sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı