Kars’ta Deprem Bölgesinden Gelen Misafirlerimize Ziyaretlerimiz...

Kars'ta Deprem Bölgesinden Gelen Misafirlerimize Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

deprem bölgesinden gelen misafirlerimize ziyaretlerimiz devam ediyor

12 Mart 2023 - 16:55

Kars Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından; Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde ağır yıkımlara sebep olan depremlerden etkilenerek ilimizdeki KYK yurtlarında ve evlerde misafir edilen ailelere maddi ve manevi destek sağlamak, onlara moral vermek ve depremin izlerini bir nebze de olsa unutturmak amacıyla ziyaretler devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında kadın kollarımız tarafından ilimize gelen misafirlerimizin talep ettikleri Kuranı Kerim, baş örtüsü, seccade, çocuklara yönelik okuma kitapları, LGS ve YKS hazırlık kitapları gibi ihtiyaç malzemeleri ulaştırılmaya devam ediyor.

TDV Kars Şube Başkanı ve İl müftüsü Hamza Bayram, "Kars Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve TDV Kadın kollarımız deprem bölgesinden gelen kardeşlerimizin acılarını paylaşmak için onlarla bir nebzede olsa muhabbet edip, destek olup ve birlikteyiz demek için ziyarette bulunarak talep ettikleri ihtiyaç malzemelerini kendilerine ulaştırmaya devam ediyorlar. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kollarına ve ADRB görevlilerimize yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Depremin yaralarını hep birlikte saracağız.” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı