Kars’ta Gençliğe Değer Etkinlikleri Devam Ediyor

kars’ta gençliğe değer etkinlikleri devam ediyor

27 Mayıs 2023 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Gençliğe Değer” projesi kapsamında, Kars İl Müftülüğünce gençlere yönelik çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleniyor.

Kars İl Müftülüğü tarafından geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak, gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak ve her bir din görevlimizin en az 10 gence ulaşmasını sağlamak üzere "Gençliğe Değer" isimli proje büyük bir titizlikle devam ettirilmektedir.

“Gençliğe Değer” projesi kapsamında, Kars İl Müftülüğüne bağlı Şehitler Mahallesi Camii ve Alparslan Camii Kız Kur’an Kursları Öğreticilerinin rehberliğinde gençlere yönelik çeşitli camilere ziyaret programları gerçekleştirildi. Gençler ilimiz merkezinde bulunan çeşitli camilerde bir araya gelerek hem öğrenme, sohbet etme hem de arkadaşlarıyla dolu dolu vakit geçirme fırsatı yakalıyor.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret