Kars’ta Iyiliğe Gönüllü Ol

Kars'ta Iyiliğe Gönüllü Ol

iyiliğe gönüllü ol

08 Aralık 2022 - 16:55

Kars Müftülüğü ile Türk Kızılay Kars Şubesi tarafından 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında kışlık giyecek dağıtımı gerçekleştirildi.

Dünya Gönüllüler Günü kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları ve Gönüllüleri ile Türk Kızılay Kars Şubesi Kadın Kolları ve Gönüllüleri ortaklaşa Mezra Köyü Anaokulu ve İlkokulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek mont, atkı ve bere dağıtımı gerçekleştirdiler.

TDV Kars Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hamza Bayram, "5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde" farkındalık sağlamak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetle çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm ve neşnin oluşmasını amaçladıklarını belirterek, böyle bir faaliyetin organizesinde emeği geçen TDV Kars Şubesi gönüllüleri ve Türk Kızılay Kars Şubesi gönüllülerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı