Kars’ta Müftülükten Engelli çocuklara Ziyaret

Kars'ta Müftülükten Engelli çocuklara Ziyaret

müftülükten engelli çocuklara ziyaret

02 Aralık 2022 - 16:55

Kars İl Müftülüğü tarafından ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ öncesinde engelli çocukları bulunan ailelere ziyaret gerçekleştirildi.

Kars Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünce engelliler günü öncesinde sosyal farkındalık sağlamak, engellilerin önemli olduklarını hissettirmek ve daima yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Bu kapsamda İl Müftüsü Hamza Bayram’ın katılımıyla engelli çocukları bulunan ailelere ziyaretler gerçekleştirilerek çocuklara hediyeler verildi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren engelli evlat sahibi aileler, Müftü Bayram'a ve İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü'ne teşekkür ettiler.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı