Kars’ta özel Haftada Anlamlı Ziyaret

Kars'ta özel Haftada Anlamlı Ziyaret

özel haftada anlamlı ziyaret

06 Ekim 2022 - 16:55

Kars İl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi Haftası" ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle 75. Yıl Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Okulu’na ziyaret gerçekleştirildi.

İl Engelli Koordinatörlüğünce Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla sosyal farkındalık sağlamak, okulda eğitim gören çocukların önemli olduklarını hissettirmek ve daima yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla program düzenlendi.

Düzenlenen programda öğrencilerle bir araya gelen Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, “İçerisinde bulunduğumuz bu özel zaman diliminde bir taraftan Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyorken diğer taraftan da Engelli Koordinatörlüğümüz aracılığıyla buradaki özel çocuklarımızla bir arada olmanın sevincini yaşamaktayız. Burada eğitim gören çocuklarımız Allah’ın birer seçkin kullarıdır. Ne mutludur ki sizler burada bulunan özel yavrularımıza hizmet ederek tebliğ ve irşat vazifesinin en büyük örneği, ‘Ben, güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim.’ buyuran ve âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin metodunu uygulamış ve yavrularımıza öğretmiş bulunuyorsunuz. Yeryüzünün en şerefli varlığı olan insanı hele ki özel olan bir kimseyi eğitmek, her şeyden önce Allah’a imanın ve Rasülüne ittibanın bir tezahürüdür. Bu vesileyle programın hazırlık aşamasında emeği geçen İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlerimizi ve burada görev yapan çok kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, Mevlid-i nebi haftanızı canı gönülden kutluyorum." dedi.

Okul Müdürü Emin Çerkezoğlı ise program ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Müftü Bayram’a teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri