Kars’ta "hayata Başlarken" Adlı Proje Kapsamında Ilk...

Kars'ta "hayata Başlarken" Adlı Proje Kapsamında Ilk Ziyaret

"hayata başlarken" adlı proje kapsamında ilk ziyaret

02 Ekim 2022 - 16:55

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından İl Müftülüğümüz öncülüğünde “Hayata Başlarken” adlı projenin ilk ziyareti gerçekleştirildi.

Proje kapsamında doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere ve evlilik hazırlığında olan gençlere, TDV Kadın Kolları üyeleri, TDV gönüllüleri ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından ziyaretler gerçekleştirilerek yardımlarda bulunulması planlanıyor.

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından "Hayata Başlarken" projesi ile yeni doğum yapacak olan ihtiyaç sahibi annelere bebek bohçası hediye edildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, "Hayırsever vatandaşlarımızın ayni ve nakdi destekleriyle hazırlamış olduğumuz bebek bohçalarını ihtiyaç sahibi ailelerimize hediye ediyoruz. Bu vesileyle en mutlu günlerinde onlara ulaştırdığımız bu hediyelerle bir nebze de olsun yüklerini hafifletmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Aynı zamanda bohçalarımıza Başkanlığımız yayınlarından bir adet Kur’an-ı Kerim’de ekleyerek dünyaya gözlerini açacak olan yavrularımızın ilk Kur’an-ı Kerimlerine sahip olmalarını amaçladık." dedi.

Müftü Bayram, Türkiye Diyanet Vakfı’nın bu tür çalışmalarına her zaman destekçi olan hayırsever vatandaşlara, TDV Kars Kadın Kolları üye ve gönüllülerine teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı