Kars’ta Ramazan Ayı "personel Istişare Ve Bilgilendirme...

Kars'ta Ramazan Ayı "personel Istişare Ve Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi

ramazan ayı "personel istişare ve bilgilendirme toplantısı" gerçekleştirildi

20 Mart 2023 - 16:55

2023 Yılı Ramazan ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Hamza Bayram’ın başkanlığında, 20 Mart Çarşamba günü yapılan toplantıya şube müdürleri, müftülük şefi, merkez ve merkeze bağlı mahallelerimizde görev yapan din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı İl Müftüsü Hamza Bayram’ın açılış konuşmalarıyla devam etti.

Hemen akabinde Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve Ramazan ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilecek olan vaaz-irşad, mukabele, fitre-zekat ve hatimle teravih gibi din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi. Aynı zamanda 11 ili vuran depremlerde, Diyanet işleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının bölgede yürüttüğü faaliyetleri ve din görevlilerimizin gayreti toplantıda personele aktarıldı.

Ayrıca toplantı sonunda emekliliğe ayrılan din görevlileri Fevzi Vargün, Muzaffer Özkesemen, Hayrettin Altun’a İl Müftüsü Hamza Bayram tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...