Kars’ta “sabah Namazı Buluşması”nda şehitlerimizi Anma...

Kars'ta “sabah Namazı Buluşması”nda şehitlerimizi Anma Programı Gerçekleştirildi.

“sabah namazı buluşması”nda şehitlerimizi anma programı gerçekleştirildi.

21 Mart 2022 - 16:55

Kars İl Müftülüğü tarafından 18 Mart 2022 Cuma günü sabah namazını müteakip Alpaslan Camii’nde “Sabah Namazı Buluşması”nda Şehitlerimizi Anma Programı gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale zaferinin 107. yıldönümü vesilesiyle aziz şehitlerimize karşı görevlerimizi yerine getirmek ve halkımızın konuya olan duyarlılığını artırmak amacıyla 18 Mart 2022 Cuma günü sabah namazını müteakip İl Müftülüğümüz tarafından merkez Alpaslan Camii’nde “Sabah Namazı Buluşması”nda Şehitlerimizi Anma Programı gerçekleştirildi.

Programda sohbet eden İl Müftü yardımcısı Özcan CİHANGİR,”Dün olduğu gibi bugün de milletin birliği, dirliği ve bütünlüğü için değerleri uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ruhlarını şâd etmek, hatıralarını yâd etmek, şühedâya ve geride bıraktıkları yakınlarına karşı gösterilecek en büyük vefâ borcumuz.” dedi.

Büyük bir teveccühün olduğu program sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
06 Haziran 2025 Haftanın Cuma Hutbesi
06 Haziran 2025 Haftanın Cuma Hutbesi