Kars’ta Tdv Gençlik Kolları Tarafından Gençlik Haftası...

Kars'ta Tdv Gençlik Kolları Tarafından Gençlik Haftası Münasebetiyle Hafız öğrencilerimize Piknik Düzenlendi

tdv gençlik kolları tarafından gençlik haftası münasebetiyle hafız öğrencilerimize piknik düzenlendi

20 Mayıs 2023 - 16:55

Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Gençlik Kolları tarafından Müftü İlyas Gümüş Kız Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler arasında derslerinde başarılı olanlara yönelik 19-21 Mayıs “Gençlik Haftası” münasebetiyle piknik programı düzenlendi.

TDV Kars Şubesi Gençlik Kollarının organizasyonuyla hafız öğrencilerimize yönelik düzenlenen piknik programında sohbet, dua, çeşitli oyunlar, çeşitli hediyeler vb. faaliyetler gerçekleştirilerek hafızlık eğitimi alan öğrencilerimizin moral ve motivasyonları artırılmıştır.

TDV Kars Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hamza Bayram, “Yüce Rabbimizin bizlere verdiği en büyük nimetlerden birisi gençliktir. Gençlik, fiziksel, ruhsal ve duygusal değişim yaşadığımız, karakter ve kişiliğimizin geliştiği bir çağdır. İnsan, geleceğini büyük oranda gençlik döneminde şekillendirir. Edep ve ahlak, sevgi ve saygı, sabır ve yardımlaşma gibi erdemler bu dönemde belirginleşir. Genç hafızlarımıza yönelik gençlik haftasında böylesine güzel bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen vakfımız gençlik kolları gönüllülerine teşekkür ederim.“ İfadelerini kullandı .

İslâm’ın kıymetli neferi genç hafızlarımız, yapılan bu sosyal faaliyetten duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen başta Kars İl Müftüsü Hamza Bayram’a ve TDV Kars Şubesi Gençlik Kollarına teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri