Kastamonu’da Yakın Zamanda Hizmet Vermeye Başlayan Yeşilay...

Kastamonu'da Yakın Zamanda Hizmet Vermeye Başlayan Yeşilay Danışma Merkezi Yedam'ı Ziyaret.

kastamonu'da yakın zamanda hizmet vermeye başlayan yeşilay danışma merkezi yedam'ı ziyaret.

26 Kasım 2020 - 17:00

İl Müftü Yardımcımız Özlem Öztürk, Gençlik Koordinatörlerimiz Vaiz Dilek Uzun ve İmam-Hatip Hasan Sakallıoğlu, Bağımlılık Koordinatörümüz Vaiz Bahadır Aydın, Kastamonu'da yakın zamanda hizmet vermeye başlayan Yeşilay Danışma Merkezi YEDAM'ı ziyaret ettiler.
YEDAM bünyesinde yürütülen çalışmaların tanıtıldığı, ilerleyen süreçte müftülüğümüzle ortaklaşa yapılacak faaliyetlerin konuşulduğu bu ziyarette ev sahipliklerinden dolayı Yeşilay Kastamonu Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü Bey'e, YEDAM Klinik Psikologları Burçin ve Bengü Hanım'a ve Halkla İlişkiler Uzmanı Zeynep Hanim'a teşekkür ediyoruz.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”