Kastamonu’da Il Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç Taşköptü...

Kastamonu'da Il Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç Taşköptü Ilçe Personeli Ile Bilgilendirme Toplantısı Yaptı.

il müftümüz sayın mustafa bilgiç taşköptü ilçe personeli ile bilgilendirme toplantısı yaptı.

06 Ekim 2020 - 17:00

İl Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç İlçe Müftülüklerini ziyaretleri kapsamnında Taşköptrü Müftülüğünü ziyaret etti.

Taşköprü İlçe Müftüsü Hasan Yozgat'ın refakatinde Belediye Açık Hava Düğün Salonunda düzenlenen toplantıda ilçede görevli personele, din hizmetlerinde temsil'in önemi ve salgın sürecinde din hizmetlerinde rehavetin getireceği olumsuzlukları değerlendirildi. Son zamanlarda artan salgınlar karşısında kollektif tedbirin hayatın farzı olduğu üzerinde duruldu. Kitap tanıtımı yapılarak kitap okuma alışkanlığın vazgeçilmezliği üzerinde duruldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu