Kastamonu’da Tdv Gençlik Merkezi’nde Lise öğrencisi Kızlara...

Kastamonu'da Tdv Gençlik Merkezi'nde Lise öğrencisi Kızlara Yönelik Yaz Okulu Programı

tdv gençlik merkezi'nde lise öğrencisi kızlara yönelik yaz okulu programı

13 Temmuz 2019 - 17:02

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan, Başkanlığımız ve Valilik oluru ile uygulamaya konulan “Gel Beraber Dinlenirken Öğrenelim” projesi kapsamında, 01-31 Temmuz tarihleri arasında Topçuoğlu Gençlik Merkezi'nde Din Hizmetleri Uzmanı Kadriye DOĞAN,  İl Vaizleri  Fatıma Melek KARABULUT ve   Dilek UZUN tarafından lise öğrencisi kızlara yönelik “Etkinlikli Yaz Okulu" programı yapılmaktadır. Kur’an dostluğu, hobi etkinlikleri, zarafet eğitimi, Mesnevi dersleri, kitap kritiği, tasavvuf musikisi ve daha birçok etkinliğin yer aldığı program, farklı okullardan öğrencilerimizin katılımıyla devam etmekte olup, İl Müftümüz Ahmet SÜZEN tarafından yaz okuluna bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Müftü SÜZEN, öğrencilerle tek tek ilgilenerek, gelecekte hangi meslek dalını seçmek istediklerini sordu ve öğrenim hayatları boyunca kendilerine başarılar diledi.

Bu programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen hocalara ve katılımlarından dolayı  öğrencilere de teşekkür etti.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor